Ik kan begrijpen dat je vragen hebt rondom het bestellen bij mij en afvraagt of jouw bestelling vertraging op gaat lopen. Ik probeer je zo goed mogelijk op de hoogte te houden, want elke dag kan het wijzigen. Bij twijfel? Stuur een e-mail of bel mij even.

Loopt mijn bestelling vertraging op?

Ja, helaas wel en deze zijn opgelopen tot 5 werkdagen. Ik zal jouw bestelling verzenden zodra deze binnen is, maar ook ik ben afhankelijk van PostNL en daar is het op dit moment erg druk. Voor meer informatie verwijs ik je naar hun klantenservice. Ook de leveranciers waarmee ik samenwerk leveren via PostNL en hanteren deze hoeveelheid werkdagen. Ik hoop op je begrip. 

Hoe wordt mijn pakket nu bezorgd?

 Grotendeels zoals je gewend bent. Bij ons werk houden we aan ons aan de richtlijnen van het RIVM en de regering en hebben we maatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen. Pakketbezorgers houden om deze reden 1,5 meter afstand en vermijden contact. Ze bellen aan en zetten het pakket voor de deur als duidelijk is dat je thuis bent.

Welke maatregelen heb je zelf genomen? 

Om het risico op besmetting te voorkomen hou ik mij aan de richtlijnen van het RIVM en de regering. Ik heb extra hygiëneregels genomen, zoals vaker schoonmaken van mijn werkplek, meer handen wassen en tijdens het inpakken en zelfs wegbrengen van de pakketten draag ik handschoenen. 

Kan ik het virus via het pakket krijgen?

Het RIVM geeft aan dat risico hierop erg klein is. Maar het is sowieso goed om je handen vaak te wassen, dus doe dat ook na het in ontvangst nemen van je pakket. Neem het zekere voor het onzekere in deze.

Kan ik mijn pakket nog afhalen? 

Ja, dit is nog mogelijk. Hier heb ik over nagedacht en laat het toch toe, omdat er gepaste afstand gehouden kan worden en gewerkt kan worden met de regels van het RIVM.

Krijg ik mijn bestelling ook nog als ik in quarantaine zit?

Ja, ook dan komen bezorgers bij je langs. Ze houden minimaal 1,5 meter afstand en vermijden contact. Het kan voorkomen dat een bezorger aanbelt en het pakket voor de deur neerzet als duidelijk is dat je thuis bent.

Als er een lockdown komt, lever je dan ook nog?

Daar kan ik helaas nog geen antwoord op geven. Dit ligt er echt aan of de regels dan echt gaan wijzigen of niet. Zolang het kan zal ik de bestelling blijven bezorgen.

Woon je in Hoofddorp? 

Dan is het mogelijk om ook door mij het pakket te laten bezorgen. Ik zal dan een afspraak met je in plannen om langs te komen met het pakket. Uiteraard mag je zelf dan ook tijdens je bestelling al doorgeven wanneer en hoe laat (tussen 10:00 – 20:00). 
Hierbij gelden dezelfde regels van het RIVM en de regering. Ik zet het pakket neer, ik bel aan, doe een paar stappen naar achter en ik wacht tot het pakket is opgepakt. 

Bezorg je nog in België?

Ja, dit kan zeker. Het pakket wordt op je huisadres bezorgd.