De reviews van klanten waarderen wij zeer. En je kunt jouw mening achterlaten op ReviewSpot. Ook plaatsen wij reviews van klanten die wij per e-mail ontvangen als de klant hier toestemming voor heeft gegeven.

Wil je nog oude reviews lezen van andere mensen? Dat kan zeker: Oude reviews
En op Facebook hebben wij nog reviews gekregen van klanten: Facebook recensies

Overige reviews van klanten & oude gastenboekberichten:

Wilma 2-01-2014:
Heel blij met mijn pakketje. Bedankt voor snelle verzending, de heerlijke zeepjes die erbij zaten en het proefje. Kom hier zeker een keer weer!

Angela 24-10-2013:
De producten die verkrijgbaar zijn, zijn naar mijn weten met zorgvuldigheid voor de klant uitgezocht. De website ziet er mooi, luxueus uit. Producten zijn prima in orde en de website werkt snel en prettig. Een aanrader om iemand op een andere manier dan de standaard te verrassen met een cadeau. Die worden ook nog eens mooi aangeleverd.

Jorine 5-07-2013:
Mooie, strakke site met een luxe uitstraling. Ik ken jullie producten nog niet, maar ze zien er heel luxe uit, waar je op het eerste gezicht veel geld voor zou neer moeten leggen, maar als ik de prijzen zie is dat in geen geval waar. Ik zou zeker als ik iets nodig heb aan jullie denken.

Tatjana 30-06-2013:
Hele fijne webshop, snelle levering en mooie producten. Het assortiment wordt steeds groter, lekker veel keuze inmiddels. Ga zo door!

Savannah 28-06-2013:
Hey hoi, ook ik kom een kijkje nemen bij je website! Lekkere producten staan er op de site. ik hoop voor je dat het een groot succes wordt. Xx savannah!

Lyda 27-06-2013:
Echt een hele mooie webshop, met mooie producten. Ik heb al wat mooie en lekkere producten in huis. Daar komt echt nog wel wat bij.

Luus 26-06-2013:
Hele mooie site, vol hele mooie producten zoals de natuur het bedoeld heeft!

Maaike 16-06-2013:
Je hebt een mooie site en leuke producten en ik zal zeker nog wel een keer bestellen.

Roy 28-04-2013:
Snelle levering en goed verpakt…

Miranda 8-02-2012:
Heeej!! Ik wil even zeggen dat ik mn pakketje binnen heb! Ben er heel erg blij mee! Lekkere zeep! Heb ook lipbalsem besteld en mijn zusje daar blij mee gemaakt! Zo is het shoptegoed heel leuk besteed! Jullie komen bij favorieten! Bedankt!

Roxanne 4-02-2013:
Tips van de eigenaresse, snel verzonden, prima ingepakt, briefje met een klein cadeautje er bij. Super!….

Kim 22-01-2013:
En vandaag mijn bestelling al binnen!!!! En wat superleuk zeg! Er zat een leuk “extra” kadootje bij! (zeepje in geurzakje) En het ruikt allemaal zoooo lekker!!! Nogmaals bedankt hoor, ik ben er erg blij mee!!!

Sakura 28-10-2012:
Ook al had ik een kleine bestelling, ik ben zeer tevreden over de producten. En kom dus ZEKER terug!….

De waardering van www.secretsbynature.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 108 reviews.