Missie van Secrets by Nature


De webshop in het kort
Secrets by Nature is een webshop met natuurlijke cosmetica & lifestyle producten. Deze webshop is speciaal opgericht om juist de mooiste natuurlijke en vooral dierproefvrije merken aan te bieden. Merken zoals Ben & Anna, Nonique, The Soap Shop en nog veel meer kun je in de shop vinden. Ik verkoop echt alleen maar merken waar ik zelf achter sta en dat het huidvriendelijk is of geschikt is voor vegetariërs en veganisten.

AgnethaOver mij
Uiteraard wil je ook wat over mij weten. Ik ben Agnetha, mag mij scharen bij de 30+’ers en afgestudeerd schoonheidsspecialiste, door een ongeluk kon ik helaas het beroep niet uitoefenen en heb ik mij laten omscholen tot applicatieontwikkelaar. Iets heel anders, maar heb sinds ik internet heb, de interesse opgebouwd in website ontwikkelen en van het één kwam het ander. Interesse in een eigen webshop kwam al in 2008, maar het was pas in 2012 dat ik echt de stap ging zetten. De interesse in cosmetica ben ik nooit kwijt geraakt en ik zocht uiteindelijk ook echt oplossingen voor mijzelf. Heb jaren last gehad van een droge, gevoelige huid en met regelmaat had ik eczeem op mijn handen of een geïrriteerde hoofdhuid. Door mij te verdiepen in natuurlijke cosmetica, merkte ik op dat ik op bepaalde synthetische ingrediënten vervelend reageer en juist producten met olijfolie, arganolie, shea butter, jojoba olie en nog veel meer natuurlijke ingrediënten hebben mijn huid hersteld.

Ik heb nauwelijks nog last van eczeem op mijn handen en is mijn gezichtshuid ook een heel stuk rustiger geworden. Ook drogen de producten de huid juist niet uit, zoals ik vroeger altijd gewend was en heb je ook niet veel nodig. Zelf wil ik bijvoorbeeld ook graag dat een handcrème snel intrekt en niet plakkerig aanvoelt achteraf.

Waarom natuurlijke cosmetica?
Ik heb speciaal gekozen voor natuurlijke & vegan cosmetica, omdat ik de producten altijd erg fijn vind. Niet alleen reageert mijn huid er beter op, de prijs en kwaliteit verhouding vind ik ook een stuk beter. Bij cosmetica dat geen keurmerk voert let ik er vooral op dat er zo’n min mogelijk synthetische ingrediënten in voorkomen en vooral geen parabenen, SLS (Sodium Lauryl Sulfate) en siliconen. Nog een voordeel bij natuurlijke cosmetica is dat het ook beter is voor het milieu en de scrubs ook natuurlijke bestanddelen bevatten in plaats van miniscule plastic deeltjes waarvan je niet wilt dat het in zee terecht komt.

Vegetarisch & Vegan
Niet alle natuurlijke cosmetica is vegetarisch of vegan en niet alle vega/vegan cosmetica is natuurlijk. Dit kan simpel uitgelegd worden in dat er helaas natuurlijke cosmetica merken zijn die toch op dieren getest worden, omdat ze in China verkopen. Ik probeer zoveel merken toe te voegen en ook bij te houden welke dus echt dierproefvrij zijn. Daarnaast hebben we een merk The Soap Shop, dat niet 100% natuurlijk is, maar wel vegetarisch of zelfs vegan en dierproefvrij. Dit merk heeft dan ook het keurmerk van de Vegetarische Society en Cruelty-Free International. Deze producten worden allemaal met de hand gemaakt, worden verschillende natuurlijke oliën en etherische oliën gebruikt, maar niet alle producten kunnen onder het kopje natuurlijke cosmetica worden gezet. Deze splitsing blijf ik belangrijk vinden en nog belangrijker vind ik dat de producten voor heel veel mensen geschikt is en het echt dierproefvrij is en zij niet de intentie hebben om de Chinese markt op te gaan.

Klantenservice
Wat zeer hoog in het vaandel staat is de klantenservice. Niets is belangrijker dan dat de bestelling vanaf het begin tot het eind goed verloopt. En dat je ook voor vragen, problemen, opmerkingen of tips bij mij terecht kunt. Ook mogen klanten mij erop attenderen dat er nieuwe merken zijn of bestaande merken die iets nieuws op de markt brengen en willen dat ik dit lever. Uiteraard zal ik zo snel mogelijk een reactie geven op jouw e-mail die je kunt sturen via het contactformulier.

Heel veel shopplezier gewenst!