Heerlijke zomergeuren voor in huis

aroma wax melts

Hou je van heerlijke geuren in huis? Dan zit je met deze Aroma Wax Melts echt goed. Aroma Wax melts zijn gemaakt op basis van 100% plantaardige wax, ecologische kleuren en Swiss-made geuren.

Hoe gebruik je waxmelts?

Eigenlijk is het niet heel moeilijk om een wax melt te laten smelten. Je hebt hiervoor een aromabrander nodig, een waxine lichtje en een cupje wax melt. Het cupje kan je bij een kleine aromabrander voor de helft gebruiken en bij een grotere in zijn geheel. Aan te raden is om een waxine lichtje voor maximaal 4 uur te gebruiken. Des te langer kun je ook met een cupje doen, bij een waxine lichtje dat 6 of zelfs 8 uur kan branden vervliegt de geur sneller. De geur zal maximaal 8 uur afgegeven worden, soms is dit zelfs langer. De wax kun je nadat je niets meer ruikt weggooien of meng het eventueel met een andere geur wax melt. Let op: niet alle geuren gaan samen! En mocht je echt telkens een nieuwe geur willen gebruiken? Laat dan de waxmelt opdrogen tot het hard is en probeer hem dan te verwijderen. Lukt dit niet? Laat dan +/- 20 sec een waxine lichtje eronder branden, blaas het waxine lichtje eronder uit en probeer dan voorzichtig de wax te verwijderen. Dit is een tip, omdat wij het ook zo doen, maar we kunnen het niet garanderen dat het werkt omdat het ook ligt aan de aromabrander dat je gebruikt. Het is dan ook van belang dat je niet met een scherp voorwerp aan de slag gaat, zodat je niet het keramiek van de aromabrander beschadigd.

Welke geuren van Aroma Wax Melts zijn echte aanrader voor de zomer? 

Honey Lemonade

Een frissende zachte geur met honing en limonade. Een combinatie dat je echt aan de zomer doet denken.

Fresh Peach

Iemand dat echt dol is op perzik en vooral de geur van perzik gaat deze waxmelt ook heel erg lekker vinden. Het is een verfrissende perzikgeur dat zeer geschikt is voor in de zomer. Een zoete geur.

Sweet Melon

Ben je een zoete fruitgeur liefhebber? Dan mag deze meloen ook niet ontbreken. Deze geur geeft je echt een zomers gevoel in huis en heeft echt de geur van de Cantaloupe meloen.

White Jasmin

Hou je meer van bloemen? Dan is de geur van de witte jasmijn een aanrader voor de zomer. Laat een zachte geur achter.

Pink Rose

Nog een aanrader voor de zomer, deze heerlijke zachte rozengeur. Zelfs als je denkt van ik hou niet van rozen, kun je deze geur en zeker in de zomer echt waarderen. Genieten van heerlijke geuren in huis Een klein beetje inspiratie voor de geuren voor de zomer van Aroma Wax Melts. Toch hebben we ook nog een assortiment met kaarsen van One with Nature. Wist je dat beide merken van één bedrijf zijn? Hoe tof is dat, waardoor we ook zeker kunnen zeggen dat de geuren, kleuren en wax 100% natuurlijk zijn en dierproefvrij. En hou je in de zomer toch meer van een hele frisse geur en liefst die van de zee? Dan hebben wij daar wel een kaars van. De Glass Jar Ocean is dan zeker een aanrader voor in huis, deze zijn van One with Nature. Welke geuren vind jij het lekkerst om te branden? Waar gaat jouw voorkeur van de Aroma Wax Melts naar uit deze zomer? Of brand je liever grote kaarsen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.