Secrets by Nature bestaat 5 jaar!

Hiep hiep hoera! Deze maand bestaat Secrets by Nature alweer 5 jaar! Een beetje laat met de blogpost, maar misschien had je ook al gezien dat we deze maand een mooie korting geven van 25% op alle producten.

Wat is er in 5 jaar gebeurd?


Nou een heleboel, ik heb verschillende merken zien komen en gaan en ik heb ook blijvers. Momenten van twijfel gehad om een andere richting op te gaan, omdat ik ook duidelijk wil zijn welke producten dierproefvrij zijn en welke niet. En niet alle natuurlijke merken zijn natuurlijk zoals je zou willen verwachten, want vele praten over “mijn merken zijn 100% natuurlijk”, maar dat kan gewoon niet altijd en daar wil ik eerlijk in blijven. Een tijdje terug heb ik op Facebook een kleine simpele enquête gehouden, want wat vinden jullie belangrijker? Dierproefvrij of SLS/SLES/etc.. vrij? En daar kwam overduidelijk naar voren dat een product of merk dierproefvrij moet zijn.
Daarom ook de keuze genomen om bijvoorbeeld Yes To in het assortiment op te nemen.

hiep hiep hoera 5 jaar

Feestje!

Deze mooie mijlpaal heb ik gevierd met een heerlijke kersenvlaai en zoals ik al had aangegeven vier ik het met jullie door 25% korting te geven t/m 31 juli! Dus dat houd in dat je dit weekend en maandag nog lekker kunt shoppen met deze korting.

De komende weken ben ik van plan om de webshop te vullen met nieuwe merken. Merken zoals Nonique, Harmonie, Bean Body, noem het maar op zullen dan ook toegevoegd worden. Echte aanraders. Ook gaat er sowieso één merk eruit en dat is Cosnature. Daar stop ik mee en het is een lastige keuze, want ik heb het al bijna 3 jaar in de webshop, maar na goed erover nadenken is het beter. Wat is een goede vervanger voor Cosnature? Nonique, Harmonie of zelfs De Traay. Deze producten zijn iets duurder, maar zijn van zeer goede kwaliteit.

Kom jij een goed merk tegen en je vindt het bij Secrets by Nature passen? Dan mag je het doorgeven. Of deze in de webshop komt is niet altijd zeker, omdat ik naar veel punten kijk, zoals de ingrediënten, keurmerken en of het merk dierproefvrij is.

Wat is jouw favoriete merk?

2 reacties op “Secrets by Nature bestaat 5 jaar!

  1. Liesbeth Veldkamp zegt:

    Al 5 jaar! Knap hoor, hoe je dit zo hebt opgebouwd. Ik vind het fijn dat je zo duidelijk maakt wat je keuzes zijn en waarom, dat maakt het voor ons als klant ook makkelijker. Het zijn echt goede en fijne produkten, ik ben fan!

    • Secrets by Nature zegt:

      Dankjewel! En dat is ook altijd mijn bedoeling geweest om het makkelijker te maken. En waarom het ene wel en het andere toch niet. Ik ben blij dat je het hele fijne producten vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van www.secretsbynature.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 184 reviews.