Schrijf een productreview en maak kans

Schrijf een productreview en maak kans op een cadeaubon

Niet alleen de klanten zijn gek op reviews, maar ook Secrets by Nature. Naast dat er reviews geschreven kunnen worden voor de webshop zelf zijn productreviews ook heel belangrijk. En omdat wij daar iets tegenover willen stellen hebben we besloten er elke maand een cadeaubon voor uit te delen.

 

Wat moet je doen?

1. Plaats een bestelling of als je in verleden hebt besteld is dit ook goed. Zolang je maar de producten hebt gebruikt uit onze webshop en daar een gedegen review over kunt schrijven.

2. Schrijf een review over de producten die je hebt uitgeprobeerd. Geef een beoordeling door middel van de sterren, maar schrijf ook een klein stukje over jouw ervaring met het product. Voorkom een oneliner.

3. Je review wordt na goedkeuring geplaatst bij het product waar jij over geschreven hebt.

4. Op de laatste dag van de maand wordt de winnaar bekend gemaakt per e-mail. Geef daarom een geldig e-mailadres op zodat je niets misloopt. Geen e-mail ontvangen? Dan ben je ook niet in de prijzen gevallen.

Elke maand verloten we een cadeaubon t.w.v. €5,- onder de reviewers. En let op, heel veel reviews schrijven zorgt er niet voor dat je dan extra kans maakt. Een goed duidelijk geschreven review weer wel.

Extra regels betreffende de actie:
De cadeaubon kan besteed worden in de webshop en is exclusief verzendkosten (mocht je boven de €35 uitkomen na aftrek van cadeaubon zijn de verzendkosten wel gratis). Ook zal de cadeaubon een jaar geldig zijn na uitgifte en is de cadeaubon niet inwisselbaar voor contant geld. Over de uitslag en de regels kan niet worden gecorrespondeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *