Review: Cosnature Body Butter

Sonja van YustSome heeft onlangs een review geschreven over onze Cosnature Body Butter met Tonkabonen en Shea Butter. Een Body Butter dat zeer rijk is en zeker heel fijn is voor in de winter bij een droge tot zeer droge huid.

Haar mening over deze body butter

Zodra je de beschermende folie eraf haalt kun je zien dat de boter heel rijk is. Met rijk bedoel ik vol van structuur.
De geur ik zacht en romig. Ik ruik ook wel het typische Cosnature geurtje. Ik moet wel bekennen dat ik qua geur iets meer verwacht had. Nou dat komt door mijzelf hoor, want mijn man heeft recent een geur van Thierry Mugler aangeschaft met Tonka bonen en ik had een beetje gehoopt dat deze boter daar naar zou ruiken. Natuurlijk kan dat niet, dan zou er zoveel parfum in moeten zitten en dat is dan weer niet goed voor de huid. Het zit er wel in, echter staat het onderaan in de lijst.

Uiteraard heeft Sonja nog meer geschreven over deze body butter, alleen dat kun je dan op haar eigen blog lezen. Ook de foto heeft Sonja gemaakt en zie je op haar blog hoe de inhoud is van deze body butter.
Blog: YustSome van Sonja

Wat vind ik van de Cosnature Body Butter met Tonkabonen & Shea Butter?

Uiteraard raak ikzelf ook altijd nieuwsgierig en probeer ik ook zoveel mogelijk uit, zodat ik weet waarover ik praat. En heb ik hem zelf dus ook getest. De geur is zacht en romig, ik vind de geur wel goed aanwezig en ook echt heel erg lekker. Dat is echt iets persoonlijks, maar het ruikt wat tropisch eigenlijk. De crème is echt vrij romig en voedt de huid goed en trekt redelijk snel in. Nu in de winter gebruik ik het zelfs als handcrème, omdat het toch net dat beetje meer geeft wat ik op dit moment nodig heb.

Cosnature body butter bevat 200ml body butter voor €5,50!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.