Moederdag cadeau speciaal voor haar

Moederdag

Moederdag is elk jaar een mooi moment voor moeders, ze wordt verwend, krijgt altijd iets leuks, moois of zelfs wat lekkers en een ontbijt op bed ontbreekt ook vaak niet. Veel wat ik opnoem is cliché, maar dat is het dan ook wel een beetje. Ze gaat eventueel een dagje weg of jij bent een moeder dit leest en zoekt iets voor je eigen moeder.

Jonge moeders

Hebben toch veelal last van nog de jeugdige problemen of vanwege de vochtigheid en kou van nu, een droge gevoelige huid. Daar zijn onze producten voor een gevoelige huid en droge huid zeer geschikt voor. Geef haar een gezichtsmasker om te kunnen ontspannen. Ook voor jonge moeders hebben wij heerlijke handcrème van Cosnature, de Amandel & Kokos olie, Rose & Jasmine gezichtsreiniger en veel andere producten.

Ervaren moeders

Hebben door het weer van nu veelal last van een droge gevoelige huid en heeft ook een rijpere huid. De producten die wij hebben met granaatappel erin zijn altijd geschikt voor een rijpere huid, maar ook voor een droge huid. Ook hebben wij voor de ervaren moeders heerlijke producten ter verbetering van de huid. Zoals de Kama Ayurveda Jwalini, Cosnature Serum Duindoorn, Barefoot Balsam Foot Cream en vele andere producten.

Voor alle moeders

Heb je een moeder dat gek is op heerlijke geuren in huis? Dan zijn onze waxmelts of kaarsen wel een aanrader. De waxmelts en kaarsen zijn dierproefvrij en van soy-wax gemaakt. In principe altijd geschikt voor iedereen.

Een cadeautje? Natuurlijk pakken wij dat in!

Uiteraard begrijpen wij dat je een moederdag cadeau het liefst ingepakt wil hebben. Dit is dan ook zeker mogelijk. Dit doen wij gratis, geef tijdens je bestelling aan dat het voor moederdag is en welke producten er ingepakt moeten worden. Moeten alle producten ingepakt worden? Geef dan aan dat alles ingepakt moet worden. Wij gebruiken daarvoor gerecycled kraftpapier.

Een reactie op “Moederdag cadeau speciaal voor haar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.