Betalen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Heel veilig en eenvoudig kun je betalen met iDeal, Overboeking, PayPal en onder Rembours. iDeal is beschikbaar voor ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank.

Met overboeking staat er IBAN en BIC bij betaalmogelijkheid, zodat je het geld kunt storten. Vergeet bij overschrijven nooit het bestelnummer erbij te vermelden voor een snelle verwerking.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.secretsbynature.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Je kunt bij www.secretsbynature.nl achteraf betalen tot een bedrag van €100 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €200. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

Verzenden

Wat zijn de verzendkosten?
Wij verzenden alleen nog naar Nederland en België. Het overzicht hieronder geeft aan welke kosten wij in rekening brengen voor het verzenden.

Nederland:
Standaard – €4,95
Vanaf €50 – GRATIS

België
:
Standaard – €8,95
Vanaf €100 – GRATIS

Duitsland: 
Standaard – €10,95

Frankrijk:
Standaard – €17,95

Polen, Slowakije & Slovenië:
Standaard – €22,95

Zendingen naar het buitenland zijn standaard verzekerd tegen verlies & beschadiging tot een waarde van €500!

Verzending naar andere landen
Woon je in een ander land hier bovenstaand en je wilt toch bestellen bij Secrets by Nature? Stuur dan even een e-mail: info (@) secretsbynature.nl, zodat wij iets voor je kunnen betekenen.

Hoe wordt er verzonden?
Wij versturen eigenlijk alles per pakketpost. Mocht je iets willen bestellen en dat is brievenbuspost en is je bestelling onder de €10? Dan zullen we een compensatie geven d.m.v. een tegoedbon.

Wanneer wordt er verzonden?
Indien je betaalt met iDeal of Paypal dan is de levertijd van een bestelling, mits op voorraad, voor 15:00 besteld dezelfde dag verzonden. Dit houdt in dat het meestal binnen 24/48 uur geleverd wordt.

Bij overboeking wordt de bestelling pas verzonden nadat het volledige bedrag op onze rekening staat.

Bestellingen die op zaterdag/zondagen en feestdagen binnenkomen worden op de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden.

Als wij je betaling hebben ontvangen zullen wij jouw pakket versturen. Wij versturen je pakket met de verzendmethode die je hebt gekozen. Mocht het zo zijn dat de bestelling niet volledig is zal je erover geïnformeerd worden en kun je kiezen of je het pakket in één keer wilt laten verzenden of in delen.

Kan ik mijn bestelling afhalen?
Je kunt de producten ook bij ons afhalen, maar dan alleen op afspraak. Bij de bestelling geef je aan dat je wilt afhalen op afspraak, je kunt direct online betalen of contant/pin en daarna kun je een e-mail van ons verwachten waarin wij vragen wanneer je het op wilt komen halen. Het is niet mogelijk zomaar even langs te komen daarom dat het op afspraak moet.

Voorraad
Doordat wij een kleine voorraad hanteren, kan het voorkomen dat het product dat je wilt bestellen uitverkocht is. Je kunt het product dan wel bestellen, dit omdat de nalevering vaak binnen een week is. Zodra een bestelling niet binnen 48 uur verstuurd kan worden zal er met je contact opgenomen worden en zal het product of meerdere producten nabesteld worden. We hopen hiervoor enig begrip.

 

Annuleren & Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?
Je kunt zelf jouw bestelling annuleren of het door ons laten doen door een e-mail te sturen. Ook kunnen wij de bestelling annuleren als wij zien dat er met de verzendkosten en betalingswijze iets niet goed is gegaan. Wij zullen je hier ook direct over e-mailen.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Je hebt als consument het recht om 14 dagen na levering de producten retour te sturen. Wij verzoeken je om een e-mail te sturen met dat het pakket terug gestuurd wordt met informatie welke product(en). De kosten voor het retour sturen zijn voor jou (de koper). Voor brievenbuspost ligt het aan het gewicht (en pakketpost is €6,95 binnen Nederland).

Het product kan alleen geretourneerd worden indien het in zo oorspronkelijk mogelijke staat, ongeschonden en indien mogelijk in originele verpakking retour gestuurd wordt. Het product dient dus nog verkoopbaar te zijn en de verzegeling mag niet verbroken zijn. En wij doen dit uit hygiënisch oogpunt.

Twijfel je of je een product wilt kopen of niet? Neem dan even contact met ons op.

Retour sturen kan naar:
Secrets by Nature
Weerterbos 53
2134 HJ Hoofddorp