Extra Actievoorwaarden Winactie Juni 2019

1. Bestel deze maand en maak kans om je aankoopbedrag in vorm van cadeaubon terug te winnen! 
2. Like onze Facebookbericht: Winactie bericht op Facebook (niet verplicht)
3. Er wordt maximaal €100 aan tegoed uitgekeerd wat op cadeaubon komt te staan. Winnaar met bestelling boven de €100 krijgt een cadeaubon t.w.v. €100. 
4. Winactie duurt van 1 juni 2019 t/m 30 juni 2019.
5. Uitslag van de winactie zal op maandag 1 juli 2019 bekend gemaakt worden per e-mail en op Facebook. 
6. Deelnemende landen zijn Nederland & België. 
7. Je bent minimaal 16 jaar of ouder. 
8. Omdat we ook producten verkopen die retour mogen, hebben we hiervoor nog een extra regel:
De winnaar die een product retour stuurt zal een lagere waarde op cadeaubon krijgen. Het bedrag van het product zal van de totaalwaarde van de cadeaubon afgetrokken worden. Bij een volledige bestelling retour (zeker zonder voormelding en reden) zal de cadeaubon ingetrokken worden. 
Stel het product komt stuk aan (aantoonbaar bewijs) dan zal dit opgelost worden en heeft niets met een gewone retourzending te maken. Ruilen i.v.m. andere kleur of geur ook niet. 

 

Algemene Actievoorwaarden Winacties

Hieronder vind je de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor alle winacties van Secrets by Nature. Lees deze goed door voordat je meedoet met één van onze winacties.

1. Winacties worden uitgeschreven door Secrets by Nature, gevestigd te Hoofddorp. Op alle winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
2. Deelname aan winacties is gratis of je besteld en maakt dan kans. Deelname kan op diverse manieren plaats vinden. Deelname vindt plaats wanneer je een inschrijfformulier hebt ingevuld, of wanneer je een reactie hebt geplaatst op onze Facebookpagina. (Dit is afhankelijk van de soort winactie. Specifieke eisen staan beschreven bij de desbetreffende winactie).
3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een winactie.
4. Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, heeft Secrets by Nature het recht de deelname van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op de te winnen prijs te laten vervallen.
5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
6. De looptijd van de winactie staat aangegeven in de beschrijving van de actie.
7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en moet de deelnemer woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
8. De trekking van de winnaars geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via of het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen, of via een persoonlijk bericht op Facebook en op de Facebookpagina zelf. Tenzij anders weergegeven.
10. Secrets by Nature kan naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de winactie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
11. Over de uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
13. Winnaars dienen uiterlijk binnen 2 weken na het bekend maken van de winnaars te reageren, anders worden er door Secrets by Nature nieuwe winnaars gekozen. 
14. De persoonsgegevens die in het kader van de winacties worden verkregen, worden door Secrets by Nature alleen gebruikt voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
15. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Secrets by Nature.
16. Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
17. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
18. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de Secrets by Nature Klantenservice via: 0615555614 of per e-mail via: info [@] secretsbynature.nl. Je ontvangt binnen 5 werkdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via e-mail een reactie.