Woondecoratie & Lifestyle

Bij Secrets by Nature ben je op de juiste plek als je op zoek bent naar mooie & unieke woondecoraties, accessoires, lifestyle & stationery producten. Naast natuurlijke & landelijke woonaccessoires vind je bij ons ook zeker industriële accessoires om je style helemaal af te maken. Niet alleen voor je woonkamer, slaapkamer of het kleinste kamertje van je woning hebben wij leuke decoratie, maar ook voor de baby- & kinderkamer.

Ook interieurparfum mag niet ontbreken in huis, heerlijke geurkaarsen of waxmelts. Een betere beleving in huis is er niet als je huis vol staat met mooie accessoires en het ruikt ook nog eens heerlijk. Het assortiment wisselt met regelmaat, we zoeken naar de mooiste, leukste en hipste & unieke woonaccessoires & interieurparfum geschikt voor iedereen.

Nieuw in de shop

- 10%

Bloemen & Planten

Toscaanse Jasmijn

 47.57  42.81 incl. BTW
- 10%

Bloemen & Planten

Monstera Deliciosa Struik

 36.55  32.90 incl. BTW
- 10%

Bloemen & Planten

Aspidistra

 28.89  26.00 incl. BTW
- 10%

Bloemen & Planten

Alocasia Lauterbachiana

 47.39  42.65 incl. BTW

Ze hebben hele leuke dingen, altijd vlotte levering en goede service. Deze keer de flamingo wc-borstel besteld. Als er vragen zijn, worden die ook snel beantwoord. Het pakket was zorgvuldig ingepakt.

Liesbeth

Nu diverse malen besteld. alles netjes ingepakt, collectie wisselt en snel geleverd. Bij vragen via de e-mail snel antwoord.

Anja

Superblij met de afwikkeling van mijn bestelling, goed advies en snelle communicatie per mail, pakket binnen paar dagen ontvangen en alles was netjes verpakt. Ik kom zeker terug bij Secrets by Nature!

Monique

Onze Favorieten

 9.98 incl. BTW

Home & Living

Onderzetters Mango

 9.95 incl. BTW
 4.95 incl. BTW
 2.25 incl. BTW

Home & Living

Vouwkrat Mini Milk Tea

 8.95 incl. BTW
 6.50 incl. BTW