Aangepaste verzending & retourneren

Wij verzenden alleen nog dinsdag & vrijdag, mits je planten besteld deze kunnen elke werkdag verzonden worden. 
Ook hanteren wij nu een retourbeleid van 30 dagen! Tijdelijk verzendkosten Nederland €3,95 en België €6,95.

Woondecoratie & Woonaccessoires

Bij Secrets by Nature ben je op de juiste plek als je op zoek bent naar mooie & unieke woondecoraties en accessoires. Naast natuurlijke & landelijke woonaccessoires vind je bij ons ook zeker industriële accessoires om je style helemaal af te maken. Niet alleen voor je woonkamer, slaapkamer, maar ook voor het kleinste kamertje van je woning hebben wij leuke decoratie.

Bloemen & Planten

Je vindt niet alleen woonaccessoires bij ons, maar ook hele mooie bloemen & planten. Deze leveren wij direct van de kweker bij jou. Wil je een mooie plant, cactus of zelfs een prachtige orchidee? Niets is te gek en zoveel mooi groen dat we niet konden kiezen, daarom zeker ook meer dan 150 verschillende bloemen en planten toegevoegd.

Nieuw in de shop

25

Home & Living

Candle & Melts Box

 60.00  45.00 incl. BTW

Creatief & Speelgoed

Ticket to Ride USA Bordspel

 42.95 incl. BTW
 24.95 incl. BTW

Creatief & Speelgoed

Little Dutch Xylofoon Blauw

 16.95 incl. BTW
Stationery

Notitieboekjes, pennen, papier en eigenlijk bijna alles wat met stationery te maken heeft kun je bij ons vinden. Zelfs twee hele leuke stationery cadeauboxen die goed gevuld bij je aan zullen komen. Schrijven is niet alleen een leuke hobby, maar verlicht ook stress. En niet alleen plannen is leuk, maar ook kleuren. Heb je een notitieboekjesverslaving? Herkenbaar, wij ook en nu we het verkopen is het alleen nog maar erger geworden.

Edelstenen & Mineralen

Mooie edelstenen en ook mineralen die doen iets met ons als mens. Ze geven niet alleen energie of halen slechte energie bij ons vandaan. Ze blijven ook heel mooi om naar te kijken, de één nog mooier dan de ander. Kies je ze op sterrenbeeld of op hun werking, het maakt niet uit. Wil je een cadeau geven? Dan zijn de kistjes met edelstenen echt een aanrader.

Onze Favorieten

Creatief & Speelgoed

Little Dutch Knuffelpop Sophia

 17.95 incl. BTW
20
 8.95  7.16 incl. BTW
5

Home & Living

Koffer Fargos

 89.00  84.55 incl. BTW

Creatief & Speelgoed

Houten Loopfiets Eenhoorn

 99.99 incl. BTW

Home & Living

Onderzetters Mango

 9.95 incl. BTW

Creatief & Speelgoed

Houten Loopwagen Eenhoorn

 69.99 incl. BTW